Supernova Travel is lid van
Supernova Travel gebruikt cookies om je website ervaring te verbeteren. Lees meer

Blog

Ontspannen luxe ontmoet de ziel en geest van Ibiza.

‘ME Ibiza’ is lid van ‘Leading Hotels of the World’ en een bestemming op zich. Hier komen hedendaagse verfijning samen met schoonheid van de kust, authentieke ervaringen en serene wellness. Het meest bevrijdende plezier van allemaal is echter: kostbare ‘ME-time’.

ME Ibiza is een combinatie van 5-sterrenluxe, kosmopolitische chic, authentieke cultuur en relaxte vibes. Het is een van de meest gewilde toevluchtsoorden van het eiland. Gelegen in Santa Eulalia del Río, is het hotel een oase van rust en kalmte.

De restaurants van ME Ibiza bieden een fantasierijke en gezonde keuken. Een culinaire reis naar de vier hoeken van de Middellandse Zee en een werkelijk unieke eetervaring met de baai van Ibiza als achtergrond.

Geniet van het overloop zwembad op het dak, dans in de populaire Radio Rooftop Bar op de beat van hun DJ’s, en laat je inspireren door de creativiteit van de Culture Collective, hun steeds wisselende multimedia-samenwerkingen met lokale kunstenaars

Als de zintuigen verzadigd zijn, verfris dan lichaam en geest. Ontspan in de Thai Room Spa en Wellness, herbron in het spacircuit of geniet van de geneugten van de Bali-bedden bij het zwembad.

Met veel ruimte om te spelen, een speciale Kids Club en aangrenzende kamers, is ME Ibiza ideaal voor gezinnen. Ook uw huisdieren zullen van de VIP-verzorging houden.

Om de ultieme ervaring te garanderen, biedt ME+ 24 uur per dag persoonlijke service via het Aura-team. ME+ is een wereld van selecte privileges, prioritaire toegang en exclusieve culturele programma’s.

Een hotelervaring voor alle zintuigen

ME Ibiza voegt een nieuwe dimensie toe aan het concept van rust en ontspanning door middel van een lifestyle ervaring die het lichaam doet ontspannen en de geest zal stimuleren. Duik diep in de ritmes van zorgvuldig gecureerde chille geluiden in een atmosfeer geïnspireerd door het beste talent van de lokale kunstscène.

Een superieur niveau van welzijn

Bezoek de Rooftop en ontdek gepersonaliseerde luxe Aziatische behandelingen, yoga-ervaringen met spectaculair uitzicht of rustgevende ontspanning op een Bali-bed bij het zwembad.

Op Nikki Beach, het zand speelt gastheer voor de meest stijlvolle hoek van Ibiza: superieure kwaliteit keuken, ingenieuze DJ’s en kenmerkende cocktails in de meest exclusieve ambiance.

Ontworpen met jouw behoeften in het achterhoofd

Deze onvergelijkbare ambiance zal dit de meest gedenkwaardige vakantie voor iedereen maken (zelfs voor huisdieren). Zij bieden ook een reeks zorgvuldig geselecteerde vrijetijdsactiviteiten en mogelijkheden om u te helpen alle schatten van het eiland te ontdekken, inclusief transfers per boot, Range Rover en zelfs privéjet

Ibiza is meer dan een feesteiland

Ook voor diegene die niet wil gaan feesten is het een supermooi eiland! Ibiza stad (of Eivissa), de hoofdstad van het eiland, begroet bezoekers met het iconische beeld van de Dalt Vila (bovenstad), het historische, ommuurde gedeelte van de stad.

Een labyrint van kronkelende, witte straatjes, bezaaid met boetiekjes, charmante restaurants, kunstgalerijen, bloemen en monumenten; het is een van de mooiste, levendigste en interessantste plekken van het eiland. Deze serene, culturele kant van Ibiza gaat perfect samen met de fijne zandstranden, het kristalheldere water en de veel brutalere kant, die wordt onthuld wanneer de avond valt en enkele van de beroemdste clubs ter wereld tot leven komen.

Een wandeling door de Dalt Vila

Na een wandeling over het Plaça del Parc of langs de Passeig de Vara Rey, kan je naar de Portal de ses Taules gaan: de mooiste toegangspoort tot Dalt Vila. Om de top te bereiken, moet je lichte hellingen oplopen, maar het is zeker de moeite waard om de historische kathedraal te zien, de Almudaina. Deze is verbonden met het kasteel en biedt uitzicht op zee dat beelden oproept van de piratendagen van vroeger. Tijdens de wandeling zie je witgekalkte huizen en de felle kleuren van de bougainvilleas. Hou je fototoestel klaar, want je bevindt je op een van de meest fotogenieke plaatsen ter wereld.

Tijdens uw reis naar deze stad raden wij aan om het Puig des Molins Museum-Necropolis te bezoeken, het grootste en best bewaarde necropolis ter wereld. Nog een reden waarom Ibiza is uitgeroepen tot werelderfgoed vanwege haar biodiversiteit en cultuur.

Andere “Ibiza’s”; de zee en het nachtleven

Naarmate je verder van Dalt Vila komt, krijg je de karakteristieke skyline met meer perspectief te zien. Het is nu tijd om naar de jachthaven te gaan om de jachten te bewonderen en naar wijken zoals La Marina, met witgekalkte straten vol winkels met Adlib mode, de perfecte plek om de eiland-look te bereiken. Cafés, restaurants en charmante plaatsen zoals de Mercat Vell waar verse producten worden verkocht. Het pure Ibiza leven! En niet te missen is de ervaring van het eten in een van de nieuwe modieuze restaurants die vaak een terras aan zee hebben. Hier worden traditionele gerechten zoals sobrasada, flaó en tumbet gecombineerd met de mediterrane avant-garde keuken.

Als je de rest van de dag het rustig aan wilt doen, wat is er dan beter dan ontspannen op een van de fijne zandstranden van Ibiza: d’en Bossa, Ses Figueretes, of Talamanca.

En wat is de beste manier om een perfecte reis naar de stad af te ronden? Door naar een van de wereldberoemde clubs te gaan, zoals Pachá of Ushuaia, en te luisteren naar de muziek van de beste DJ’s ter wereld, zolang je lichaam het toelaat.

Andere recente artikels